Nyitólap / Cégünkről / Tanácsadóink

 

Cégtulajdonos, a termelő és FMCG szektor specialistája. András a Budapesti Testnevelési Egyetemen szerezte tanári diplomáját, majd Fulbright ösztöndíjasként a New York állambeli Syracuse University sport-fiziológia és sport-menedzsment szakirányán szerzett másoddiplomát. 2002-ben a Budapesti Gazdasági Főiskola, Külkereskedelmi Karának nemzetközi marketing szakirányán végzett. 1998 óta foglalkozik személyzeti tanácsadással. Eleinte, mint kutatási szakember, később, mint tanácsadó illetve vezető tanácsadó dolgozott az Accord Group Kenedy Balogh-nál és a TMP Worldwide Kft.-nél. 2002-ben, mint társtulajdonos csatlakozott a Horváth Recruitment Kft.-hez.
Kutatási vezető és HR specialista, a cég adatbázisának kezelője. Mariann a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskola angol-történelem szakos hallgatójaként 1999-ben szerzett tanári diplomát Európa Uniós szakértői kiegészítéssel. Ezt követően 2003 nyarán, a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi karán közgazdász diplomát szerzett nemzetközi kommunikációs szakon, európai uniós szakirányon. 2000 novemberében kezdett kutatási szakemberként dolgozni, s 2003 elején csatlakozott a Horváth Recruitment Kft.-hez.
Junior tanácsadó, pszichológus. Rita 2003-ban a Nagy Lajos Király Magánegyetemen végzett pszichológia szakon. Korábban mint cégtulajdonos, saját vállalkozásában rendezvényszervezéssel, film és TV reklám produkciók szervezésével, irányításával foglalkozott. 2003 júniusa óta dolgozik a Horváth Recruitment Kft.-nél mint junior tanácsadó. Jelenlegi munkakörébe tartozik az üzletfejlesztés, toborzás és kiválasztás, valamint a megbízásokhoz kapcsolódó pszichológia tesztek elvégzése és kiértékelése.
Katalin junior tanácsadó, a budapesti Általános Vállalkozási Főiskola Üzleti Kommunikáció szakán diplomázott 2008. tavaszán. A Főiskola keretein belül teljesítendő szakmai gyakorlatát a Horváth Recruitment Kft.-nél töltötte, majd a diplomaszerzést követően csatlakozott a céghez. Jelenlegi munkakörébe az irodai adminisztráció, az üzletfejlesztés előkészítése, valamint a kutatási terület támogatása tartozik.