Nyitólap / Cégünkről / Referenciák

"Magyarországi beruházásunk (egy újonnan épülő gyár létrehozása) kezdetén olyan tanácsadó céget kerestünk, amely képes támogatni bennünket nemcsak a vezetőség és az induló szakértői csapat felvételében, de azon túl is. Ez a feladat folyamatos elkötelezettséget, különleges erőfeszítést (létfontosságú volt üzletmenetünk sajátosságainak és szervezeti kultúránknak a megértése) és rengeteg szervezést (a vezetők, interjúztatók gyakran különböző helyszínen végezték a munkájukat) igényelt és kíván a mai napig.
A Horváth Recruitment sikerrel felelt meg különböző elvárásainknak, elsősorban a tanácsadók professzionalizmusának köszönhetően, valamint annak hogy képesek voltak megérteni cégünk kultúráját és folyamatosan törekednek arra, hogy ügyfeleiknek a legmagasabb szakmai színvonalon biztosítsák szolgáltatásaikat."

Nicolas Chandellier
Becton Dickinson Medical - Magyarország
Gyárigazgató
„A Horváth Recruitment Tanácsadó irodával több éve áll cégünk kapcsolatban. Elsősorban vezető beosztású munkatársak keresésében kértük a közreműködésüket, de szakemberek felkutatásában is hatékonyan tudtunk/tudunk a céggel együttműködni. Rendkívül sokra értékelem, hogy eddig bármely pozíció - akár pénzügyi, akár műszaki - specifikálásánál nincs szükség hosszas magyarázkodásra, pontosan értik, tudják, hogy milyen jellegű szakemberekre van szükségünk.
Legutóbbi keresésükkor a cégünk részére olyan problémát tudtak gyorsan, hatékonyan megoldani, amelyben más tanácsadó cég hosszú időn keresztül nem tudott eredményt elérni.
A jelöltekről készített rövid összefoglalójuk, véleményük korrekt, jól áttekinthető és az esetek legnagyobb részében egybeesett a mi meglátásainkkal. Náluk valóban a minőség és nem a mennyiség dominál. Ez arról tanúskodik, hogy az interjúk kapcsán körültekintéssel, a megbízó igényeinek maximális figyelembe vételével járnak el.
A keresés feltételeinek kialakításában rugalmasak, és ugyanez igaz arra az esetre is, amikor esetleg garanciális kötelezettségnek kell eleget tenniük. A szerződésben vállalt határidőket kivétel nélkül pontosan betartják.
Összefoglalva a Horváth Recruitment Iroda munkatársaiban korrekt, vevő-központú, komoly szakértelemmel bíró partnereket ismertem meg. ”
Sinka Judit
Carrier CR Magyarország Kft.
Humán erőforrás és PR vezető
„Elsősorban azért esett a választásunk a Horváth Recruitmentre, mert már az együttműködést előkészítő tárgyalások alatt egy rugalmas és nyitott Csapatot ismerhettünk meg. A közös munkánk során is a gyorsaság és a megoldásra való törekvés jellemzi a Horváth Recruitment munkáját, emellett a jelöltek felkutatása és a velük történő kapcsolattartás során a Horváth Recruitment biztosítja cégünk minőségi képviseletét a munkaerőpiacon.”
Kreiter Éva
Humán erőforrás vezető
Ford Motor Hungária Kft.
„Egy újonnan induló cég esetében mindig nagy dilemma a megfelelő kollégák gyors és szakszerű kiválasztása. A Horváth Recruitment segítségével ezt az akadályt a Medicover Egészségpénztár gyorsan és hatékonyan megoldotta. Az idő pénz és az idővel való gazdálkodás minden cég életében fontos tényező. Ezért döntöttem ismét a Horváth Recruitment mellet, amikor újabb kollégákkal bővült a Medicover Egészségpénztár alkalmazottainak köre. Diszkréten, szakszerűen és gyorsan találták meg a pénztár számára legalkalmasabb munkavállalókat. A Horváth Recruitment által javasolt kollégák jelenleg is pénztárunknál dolgoznak tagjaink és a vezetés megelégedettségére. A Horváth Recruitment szakmai kompetenciáját jó szívvel ajánlom az új kollégák kiválasztása kapcsán minden olyan cégnek, cégvezetőnek, HR vezetőnek aki gyors és eredményes munkát vár.”
Kővári Szilvia
Medicover Egészségpénztár
ügyvezető igazgató
„Tőlem, mint a munkaerő-gazdálkodással foglalkozó vezetőtől többször kérdezik, mi alapján döntöm el, hogy elégedett vagyok-e egy tanácsadó céggel. Számomra a legfontosabb, hogy érezzem, partnerem törődik a problémámmal: fontos neki, hogy a lehető leggyorsabban reagáljon, rendszeresen visszajelentsen a projekt állásáról, mielőbb hatékony megoldást találjon és céltudatos, aktív munkával bizonyítsa be, NEKI is az ÉN problémám a LEGFONTOSABB! Ezért választottuk partnerünknek a Horváth Recruitmentet.”
Schneider Csaba
Georg Fischer Mössner Kft. (Adacast Kft.)
HR igazgató
„A Tyco négy fő értéke: az integritás, a kiválóság, a csapatmunka, és a felelősségre vonhatóság. A Horváth Recruitment Kft. ezen elvek követésével és nemes értékek birtoklásával tökéletesen beilleszkedett a Tyco életébe.”
Adolf Melinda
HR vezető
Tyco Electronics Kft.
„A T-Mobile Magyarország Rt. egyik kiemelt partnere a Horváth Recruitment, akik toborzás és kiválasztás területén nyújtanak segítséget cégünk számára. Elsősorban marketing vonalon szoros az együttműködésünk. Munkájukat mindig nagy szakértelemmel és lelkiismeretesen látják el, a pályázókkal is törekszenek jó kapcsolatot kialakítani. Fontos számukra a megbízó elvárásainak pontos ismerete és a kapcsolattartásra is nagy hangsúlyt fektetnek. Munkájukkal elégedettek vagyunk, megbízásaikat határidőre teljesítik.”
Kiszel Mónika
HR vezető
T-Mobile Rt.
„Az elmúlt évek során a Lilly Hungária Kft. pénzügy osztálya következetesen a Horváth Recruitment Kft. szolgáltatásait vette igénybe, bármikor pénzügyi szakemberek felvételére került sor. Ennek hátterében az együttműködésünk során szerzett pozitív tapasztalatok állnak, melyeket az alábbiakban tudnék összegezni: rugalmasság, gyorsaság, elkötelezettség, ügyfélközpontú megoldások biztosítása méltányos áron.
Emellett fontos volt számunka, hogy a Horváth Recruitment vezető tanácsadói kitűnően látják és értik, hogy a potenciális jelölteknek milyen tudással és képességekkel kell rendelkezniük ahhoz, hogy sikeresé váljanak egy olyan erős céges kultúrúval rendelkező, versenyképes környezetben, mint a miénk…”
Szinisa Gyuricsin
Pénzügyi igazgató
Lilly Hungária Kft.
„A Horváth Recruitment Kft. eddigi együttműködésünk során hatékony és eredményes munkával, igényeink gyors és rugalmas kezelésével rövid időn belül megtalálta a számunkra megfelelő személyeket, akik azóta is építő tagjai cégünknek. Precizitásuknak, figyelmességüknek, flexibilitásuknak és a kiváló kommunikációnak köszönhetően egy rendkívül ügyfél központú céggel ismerkedtünk meg, ezért szeretünk velük dolgozni, és ajánljuk mindenkinek.”
Komoróczy Zoltán
Cégvezető
Cadbury Magyarország Kft.
„Azért választottuk Horváth Recruitment Kft.-t, mert hallottuk, hogy hatékonyak. A hatékonyság elsősorban abban nyilvánult meg, hogy az ígért határidőre „leszállították” az ígért, színvonalas 3-4 jelöltet. Megkülönböztetett szolgáltatási értéknek tartom rugalmasságukat és gyorsaságukat.”
Varga Csaba
Pénzügyi igazgató
EETEK Hungary Kft.
Az elmúlt évek fontosabb referenciái:
Becton Dickinson Medical - Magyarország
Carrier CR Hungary Kft.
Georg Fischer Mössner Kft. (Adacast Kft.)
Tatai Cserépipari Rt.
Tyco Electronics Hungary Kft.
Zöldfok Rt.
AGS Worldwide Movers
EETEK Hungary Energia-Hatékonyság Technológiai Kft.
GTE Yellow Pages
Hidra Holding
Magyar Szabadalmi Hivatal
Medicover Rt.
Nemzetközi Vöröskereszt
Plaza Centers Magyarország Kft.
Reuters
Synovate
T-Mobile
Intercash Rt.
K&H Bank Rt.
Axion Kft.
Blue Business Interior Kft.
Cadbury Magyarország Kft.
Electro World Magyarország Kft.
Ford Motor Hungária Kereskedelmi Kft.
Freestyle Trading
Hungaro Systems Kft.
Laurentes Kft. (Gas Jeans)
Syngenta Seeds Kft.
Bristol-Myers Squibb
Lilly Hungária Kft.
 Nyomtatási kép