Nyitólap / Cégünkről / Legújabb sikereink

Minden tanácsadó cég életében különös jelentőséggel bír, ha egy komoly tender elnyerésével alakít ki új, jövőbemutató üzleti kapcsolatot, a maga területén piacvezető cégnek számító partnerrel.
2008 elején a világ egyik vezető orvestechnológiai cége a BD Medical Corporation 100 millió euros zöldmezős beruházást indított el a Tatabányai Ipari Parkban, mely akkor hazánk 5. legnagyobb beruházásának számított. Az épülő, előretölthető fecskendőket gyártó üzemcsarnokban, közel 600 szakember kap munkalehetőséget, s ebben a fejlesztési munkában kapott kiemelkedő szerepet a Horváth Recruitment, a többfordulós pályázat elnyerésével.
Cégünk elsősorban a felső- és középvezetői, valamint a specialista pozíciók felkutatásáért és kiválasztásáért felel. Komoly sikerként éljük meg, hogy a folyamatos együttműködésnek, innovatív szemléletnek és magas színvonalú szakmai munkának köszönhetően felvételre került a vállalati menedzsment tagjainak zöme valamint a különleges szakmai hátteret igénylő pozíciókat betöltő szakemberek jelentős része.
Jelenlegi megbízásunk az elkövetkező évekre is kihívást jelentő munkát biztosít tanácsadóink részére, s hiszünk abban, hogy részvételünk a BD Medical magyarországi fejlesztési projektjében és arculatának kialakításában, piaci megbecsülést, sikert és elégedettséget eredményez mindkét félszámára.

 Nyomtatási kép